Om Madsen Design

Norsk skinn og pels av høyeste kvalitet siden 1952

Vi er et gammelt firma fra Sandnes i Rogaland, som i 1952 ble startet av Simon E Madsen.  Simon bygget en suksessfull pelsbedrift, som han drev lenge sammen med Leif Madsen.  Leif er 6 generasjon buntmaker og driver firmaet sammen med familie den dag i dag.

Leif videreutviklet firmaet til å designe både yttertøy og kolleksjoner i tillegg til pelsproduksjonen.

Høy kvalitet betyr lenger levetid. Vi følger med i tiden, og har nå gått bort fra konfeksjon og funnet vår nisje i en verden av naturlige råvarer.

🇳🇴 Våre saueskinn kommer fra et lokalt slakteri i Rogaland, og er fra norske sauer.De har beitet i vestlandsk natur og overvintret hos vestlandske bønder. Lammene er født i vestlandske sauefjøs, og det er et sikkert vårtegn med solide røtter og lange tradisjoner.

Det er viktig for oss at dette også finnes i fremtiden og at bonden kan fortsette å ha dyr på gården. Derfor går 95% av prisen på råvarene, tilbake til bonden.

Vi har et av Norges største lager av saueskinn, og i tillegg har vi dekorskinn av både reinsdyr, bjørn, moskus, sel, geit og ku. 

Vi er å finne på de fleste store markeder og messer i Sør-Norge, fra Julebyen i Egersund til Rakfiskfestivalen, Dyrsku’n og Rørosmart’n, og varene våre kan også finnes hos en rekke butikker over hele Norge.

Vi har også et fast utsalgssted i sommerhalvåret; Samegammene Hardangervidda ligger langs Rv7, og er et yndet stoppested for alle som krysser Hardangervidda.

Jannicke Wiig
Les mer
Hyggelig og ærlig service
Mila Celine Hansen
Les mer
I want a Madsen Pels!!!!!!
Truls Steinsæter
Truls Steinsæter
Les mer
Frys itte mæ lue fra Madsen Design på hue 🤗
Previous
Next
madsen design
Worldwide Shipping
Høyest kvalitet
Gode priser
Sikker betaling

Del dine bilder med oss 💙 Tag @madsen.design.as

Handlekurv