Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Madsen Design AS samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg en god oversikt om vår behandling av personopplysninger.

Madsen Design AS er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Denne erklæringen oppdateres fortløpende.

1. Når samler Madsen Design AS inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss for en av disse årsakene:

  • Du har handlet på Madsendesign.no
  • Du har registrert en konto på Madsendesign.no
  • Du har bedt om innsyn etter offentlighetsloven
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har returnert eller klaget på en vare

2. Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til butikk@madsendesign.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.


Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg. 

Les mer om retten til innsyn

Korrigering av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende. 

Les mer om retten til å rette eller supplere opplysninger

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv. 

Les mer om retten til sletting

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. 

Les mer om retten til begrensning

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg. 

Les mer om retten til å protestere

Dataportabilitet

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig. 

Les mer om retten til dataportabilitet

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Ta kontakt med oss på epost butikk@madsendesign.no  og fortell oss hva du mener vi kan gjøre bedre. 

3. Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Noe informasjon innhenter vi fra deg ved kjøp og registrering, og noe innhentes fra enheten du benytter når du besøker vår butikk.

Informasjon du oppgir

Når du handler på madsendesign.no, kan du selv velge om du ønsker å opprette en brukerkonto, eller gjennomføre kjøpet uten å legge igjen personopplysninger annet enn det som er nødvendig for at du skal motta varen. 

Handle uten brukerkonto

Når du handler hos oss uten brukerkonto trenger du kun å oppgi følgende informasjon:

  • Navn
  • Epost og/eller telefonnr
  • Leveringsadresse
  • Leveringsmetode

Handle med en brukerkonto

Når du registrerer en brukerkonto hos oss registrerer du følgende informasjon

  • Navn
  • Epost og/eller telefonnr
  • Brukernavn og passord
  • Leveringsadresse
  • Leveringsmetode

Informasjon vi innhenter automatisk:

Webanalyse

Når du besøker www.madsendesig.no benytter vi innebygde funksjoner i Woocommerce Analytics, samt  Google Analytics for å bedre skjønne hvordan individer benytter våre tjenester og produkter. Formålet med dette er å bedre skjønne hvilke varer som våre bruker ser etter, hvilke sider som er besøkt og hvor lenge hver bruker ser på hver side. Vi benytter det også til å se hvilke nettlesere som er benyttet og hvilke land du befinner deg i.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Madsendesign.no bruker informasjonskapsler for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Du kan lese mer om du ulike informasjonskapslene vi benytter lenger ned.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å få tjenester på nettsiden til å fungere.

Lagring av opplysninger og behandling av opplysninger fra cookies er ikke tillatt med mindre brukeren av nettsiden både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Dette gjøres i brukerens nettleser.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler (nettvett.no)

Følgende informasjonskapsler brukes på dayornight.no:

NavnFunksjon
_Brochure_session Benyttes når du besøker vår side og blar gjennom varene våre.
_landing_pageFølger landingssider.
_orig_referrerFølger landingssider.
_sShopify analytics.
_shopify_fsShopify analytics.
_shopify_sShopify analytics.
_shopify_sa_tShopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_uniqShopify analytics.
_shopify_yShopify analytics.
_yShopify analytics.
ab_test_3190590030Shopify analytics.
cart_sigShopify analytics.
ki_rShopify analytics.
ki_rShopify analytics.
ki_tShopify analytics.
ki_tShopify analytics.

Følgende tjenester kan benyttes av vår underliggende leverandør, WordPress, for å forbedre brukeropplevelse, feilsøking og tilbakemeldinger fra brukere:

Rapportering og analyse

Third PartyDescriptionPrivacy Policy
Alexa MetricsWe use Alexa Metrics to help measure how users interact with our websites.https://var/web/site/public_html.alexa.com/help/privacy
BugsnagWe use Bugsnag to help us troubleshoot and fix issues with our websites.https://docs.bugsnag.com/legal/privacy-policy/
ChartbeatWe use Chartbeat to help measure how users interact with our websites.https://chartbeat.com/privacy/
Crazy EggWe use Crazy Egg to help measure how users interact with our websites.https://var/web/site/public_html.crazyegg.com/privacy
FullstoryWe use Fullstory to help measure how users interact with our websites.https://var/web/site/public_html.fullstory.com/legal/privacy/
Google AnalyticsWe use Google Analytics to help measure how users interact with our websites.https://policies.google.com/privacy
HotjarWe use Hotjar to help measure how users interact with our websites.https://var/web/site/public_html.hotjar.com/legal/policies/privacy
KissInsightsWe use KissInsights to help measure how users interact with our websites.https://signin.kissmetrics.com/privacy/
LinkedIn AnalyticsWe use LinkedIn Analytics to help measure how users interact with our websites.https://var/web/site/public_html.linkedin.com/legal/privacy-policy
New RelicWe use New Relic to help measure how users interact with our websites.https://newrelic.com/termsandconditions/privacy
OptimizelyWe use Optimizely to help us test improvements or changes to our websites.https://var/web/site/public_html.optimizely.com/privacy/

Annonsering:

Third PartyDescriptionPrivacy Policy
Bing AdsWe use Bing Ads to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.https://privacy.microsoft.com/en-ca/privacystatement
DriftWe use Drift to help us with conversational marketing to customers while they visit our websites.https://var/web/site/public_html.drift.com/privacy-policy/
Facebook Custom AudiencesWe use Facebook Custom Audiences to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.https://var/web/site/public_html.facebook.com/policy.php
Google DoubleclickWe use Bing Ads to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.https://policies.google.com/privacy
HubspotWe use Hubspot to manage our relationships with our customers.https://legal.hubspot.com/privacy-policy
IntercomWe use Intercom to manage our relationships with our customers.https://var/web/site/public_html.intercom.com/terms-and-policies#privacy
MarketoWe use Marketo to manage our relationships with our customers.https://documents.marketo.com/legal/privacy/
SnapchatWe use Snapchat to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.https://var/web/site/public_html.snap.com/en-US/privacy/privacy-policy/
SourceKnowledgeWe use SourceKnowledge to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.http://var/web/site/public_html.sourceknowledge.com/privacy
StackadaptWe use Stackadapt to provide real time optimization.https://var/web/site/public_html.stackadapt.com/privacy

Sosiale media og innhold:

Third PartyDescriptionPrivacy Policy
DisqusWe use Disqus to provide commenting capabilities on posts on our websites.https://help.disqus.com/terms-and-policies/disqus-privacy-policy
Facebook ConnectWe use Facebook Connect to allow visitors to our website to interact with and share content via Facebook’s social media platform.https://var/web/site/public_html.facebook.com/policy.php
GravatarWe use Gravatar to allow visitors to our websites to create avatars.https://en.gravatar.com/site/privacy
PinterestWe use Pinterest to allow visitors to our website to interact with and share content via Pinterest’s social media platform.https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
TwitterWe use Twitter to allow visitors to our website to interact with and share content via Twitter’s social media platform.https://twitter.com/en/privacy
WistiaWe use Wistia to display video content.https://wistia.com/privacy

Abonnere på nyhetsbrev

Dayornight.no sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder forslag til produkter for deg, nyheter og tilbud.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev.

E-postadressen lagres hos Madsen Design, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. 

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), altså samtykke. 

Handlekurv